Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Δύο σερί sold out για το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” στην Πάτρα (pics)

Δύο σερί sold out για το "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" στην Πάτρα (pics)

Δύο στα δύο είχε το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” του μεγάλου Άγγλου δραματουργού Γουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χελάκη και του Μανώλη Δούνια.

Η παράσταση ήρθε στην Πάτρα στο πλαίσιο του 38ου Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος, ανεβαίνοντας στο Ρωμαϊκό Ωδείο, την Πέμπτη και την Παρασκευή, πετυχαίνοντας δύο συνεχόμενα “sold out”, με τους υπεύθυνους του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, να πετυχαίνουν και αυτή τη φορά διάνα, συνδυάζοντας ποιότητα και εμπορικότητα.

Στην περίπτωση του υπέροχου ποιητικού έργου του Σαίξπηρ, πρόκειται – σύμφωνα με όσους είδαν την παράσταση – για μία από τις καλύτερες δουλειές που ήρθαν το φετινό καλοκαίρι στην Πάτρα, ίσως και η καλύτερη. Μια παράσταση που κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο για τις ερμηνείες της και τη μετάφρασή της, όσο και για τη μουσική και τα σκηνικά – κουστούμια της.

Δίκαιο το sold out και των δύο ημερών με τους υπεύθυνους του φεστιβάλ να φέρνουν στην Πάτρα το φετινό καλοκαίρι μία ακόμα ποιοτική και σημαντική παράσταση, δείχνοντας ότι μπορούν να καλύψουν και με το παραπάνω το κενό της απουσίας των παραγωγών του Εθνικού Θεάτρου, καλλιτεχνικός διευθυντής του οποίου είναι πλέον ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο “Οιδίπους Τύραννος”, δηλαδή, που είχαν φέρει στην Πάτρα πριν από λίγο καιρό.

(Οι φωτογραφίες είναι του Ανδρέα Ανδριόπουλου).

Δύο σερί sold out για το "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" στην Πάτρα (pics) Δύο σερί sold out για το "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" στην Πάτρα (pics)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης