Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Μην ψαρώνεις – Οι συνταρακτικές εξελίξεις του 2ου κύκλου!

Μην ψαρώνεις - Οι συνταρακτικές εξελίξεις του 2ου κύκλου!

Οι ιστορίες, οι διαφορές αλλά και οι μεγάλοι έρωτες που γεννήθηκαν ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Αραποστάθη και Αγραφιώτη κέρδισαν την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο προβολής της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις». Για αυτόν τον λόγο οι ιθύνοντες του σταθμού έδωσαν το πράσινο φως ώστε η σειρά με πρωταγωνιστές το Θοδωρή Αθερίδη και τη Μαρία Λεκάκη να συνεχίσει ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν.

Όπως είναι φυσικό, για την εξέλιξη της ιστορίας αναμένεται να γίνουν κάποιες σεναριακές αλλαγές τις οποίες έχει ήδη ετοιμάσει ο σεναριογράφος Άγγελος Χασάπογλου. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τη Μάρα Σαρρή κάποιοι ήρωες μας αποχαιρετούν, ενώ κάποιοι νέοι αναμένεται να προστεθούν στο καστ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης (Δημήτρης Μαυρόπουλος) όπως παρακολουθήσαμε κινδυνεύει να μπει στη φυλακή για μια κομπίνα και έτσι μένει μακριά από την οικογένεία του αφήνοντας ξανά τη Σάντυ μόνη. Και η Μαργαρίτα (Στελλίνα Κουρή) όμως αποχαιρετά τον αγαπημένο της παππού Κοσμά λέγοντάς του πως μόλις τελειώσει το σχολείο δεν θέλει να σπουδάσει αλλά να ταξιδέψει. Και ο Κωνσταντίνος (Θάνος Λέκκας) όμως θα παραμείνει στο Λονδίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και η Μήτσι (Ελένη Ψυχράμη) θα φύγει μακριά από τη Στέλλα και τον Πέτρο.

Ακόμα, η μεσαία κόρη της Σάντυ, η Έρρικα (Σάντυ Χατζηιωάννου), μετά το τέλος του σχολειού μετακομίζει για σπουδές. Από την άλλη, αυτή την περίοδο η παραγωγή συζητά με γνωστούς ηθοποιούς προκειμένου να προστεθούν στο καστ.

Σύμφωνα με το σενάριο, δύο άντρες θα εισβάλλουν στις ζωές των ηρώων εκ των οποίων μάλιστα ο ένας θα αναστατώσει τη ζωή της Σάντυ (Μαρία Λεκάκη).

Τα γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πιέρρου Ανδρακάκου αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, καθώς η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο με το νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1!

Πηγή: MYtv


Πηγή

Διαβάστε Επίσης