Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Νίκος Μάνεσης: «Η ομάδα είναι αυτή που σε κάνει μάγκα»

Νίκος Μάνεσης: «Η ομάδα είναι αυτή που σε κάνει μάγκα»

Ο Νίκος Μάνεσης πιστεύει στην ομαδικότητα και γι' αυτό διαθέτει μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση.

Σε συνέντευξή του μιλάει γι' αυτή την ομαδικότητα αλλά και για όλα εκείνα που ετοιμάζει την ερχόμενη σεζόν. Διαβάστε παρακάτω τι είπε σε συνέντευξή του…

Θεωρείτε ότι η ομάδα είναι εκείνη που θα βοηθήσει να φτάσετε εκεί που θέλετε;

Έχω κάνει εκπομπές με κακές ομάδες και με καλές ομάδες. Οι εκπομπές που έχω κάνει με καλές ομάδες σε απογειώνουν. Ναι, καμαρώνω για την ομάδα που έχω αυτήν τη στιγμή, θεωρώ ότι έχω μία από τις καλύτερες ομάδες τις ελληνικής τηλεόρασης.

Οι περισσότεροι είναι εκπαιδευμένοι από εμένα. Ένα ποσοστό πάνω από 50% χρεώνεται στην ομάδα μου, με τα μεγαλύτερα εύσημα στην Ασπασία Κάρλου την αρχισυντάκτρια.

Η ομάδα είναι αυτή που σε κάνει μάγκα. Θυμίζει λίγο μια ποδοσφαιρική ομάδα. Φανταστείτε έναν κορυφαίο προπονητή ποδοσφαίρου, ο οποίος δεν έχει καλούς παίκτες. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να φτιάξει μια μέτρια ομάδα. Καλή ομάδα θα δυσκολευτεί να φτιάξει. Εγώ έχω καλούς παίκτες.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Ορκίστηκε ο νέος Πρωθυπουργός.

Με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο Προεδρικό μέγαρο ...