Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ο Άκης Τσελέντης κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου για τη γέφυρα της Περιμετρικής (φωτο)

Ο Άκης Τσελέντης κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου για τη γέφυρα της Περιμετρικής (φωτο)

Ο Άκης Τσελέντης κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου για τη γέφυρα της Περιμετρικής.

Ο γνωστός καθηγητής Σεισμολογίας και Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ανήρτησε φωτογραφικό υλικό, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση που επικρατεί είναι σοβαρή. Συγκεκριμένα τονίζει:

"Βγαίνοντας από το τελευταίο τούνελ της περιμετρικής προς το Ρίο και στρίβοντας δεξιά για να κατέβεις προς το λιμάνι, στην διασταύρωση με τον δρόμο που έρχεται από το ΚΤΕΟ προς τον Στάδιο Τόφαλος, σταματάς να ελέγξεις γιατί έχει STOP. Αν κοιτάξεις ακριβώς απέναντι σου ψηλά στην γέφυρα, αντικρίζεις αυτό το θέαμα. Σίγουρα κάποιους μεγάλους κινδύνους κρύβει η κατάσταση, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ;;;; Αν πέσει κάποιο κομμάτι στο κεφαλι ενός διερχόμενου οδηγού τι γίνεται;;;;;

==>Ο ΟΑΣΠ ας σταματήσει τον «διακοσμητικό» του απαθή ρόλο και ας δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που οι πολίτες θα καταγγέλουν αντίστοιχα περιστατικά και μετά να πιέζει τους αντίστοιχους υπεύθυνους φορείς να επεμβαίνουν αλλοιώς να μετονομαστεί σε Οργανισμό Αποδιοργάνωσης Σεισμικού Σxεδιασμου και Προστασίας της χώρας…"

Ο Άκης Τσελέντης κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου για τη γέφυρα της Περιμετρικής (φωτο) Ο Άκης Τσελέντης κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου για τη γέφυρα της Περιμετρικής (φωτο) Ο Άκης Τσελέντης κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου για τη γέφυρα της Περιμετρικής (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση των παραγωγών

Η δυνατότητα συνεργασίας με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε θέματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του αγροτικού τομέα εξετάστηκε στη διάρκεια σ..