Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: “Κλικ” στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο)

Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο)

Όμορφες παρουσίες. Νιάτα και χαρά. Λαμπερά χαμόγελα. Γερά, αθλητικά και καλλίγραμμα κορμιά.

Μπορεί οι αγώνες να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα, όμως, οι αθλητές των αποστολών της κάθε χώρας ήδη έχουν φτάσει στην Πάτρα και οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν τις τελευταίες τους προπονήσεις εν όψει των αγώνων, θέλοντας να προσαρμοστούν στο κλίμα της διοργάνωσης και στις εγκαταστάσεις που θα αγωνιστούν.

Έτσι από το απόγευμα της Παρασκευής κιόλας οι χώροι του κολυμβητηρίου του "Α. Πεπανός", των γηπέδων άμμου στο Νότιο Πάρκο, όσο και των εγκαταστάσεων των θαλάσσιων σπορ στην Πλαζ έχουν πάρει ζωή, με τους αθλητές να κάνουν τις πρόβες τους λίγες ώρες πριν από τις επίσημες εμφανίσεις τους, ο καθένας ανάλογα με το αγώνισμά του.

Πρόβες και προπονήσεις που γίνονται σε ένα χαρούμενο κλίμα, όπως ταιριάζει σε κάθε μεγάλη γιορτή. Πόσο μάλλον όταν η γιορτή αυτή ενώνει 26 χώρες και τρεις ηπείρους σε μία πόλη. Στην Πάτρα μας!

Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο) Πάτρα: "Κλικ" στις τελευταίες πρόβες των αθλητών πριν από τους αγώνες (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης