Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Τελική φάση στους Παράκτιους της Πάτρας με άδειες κερκίδες

Τελική φάση στους Παράκτιους της Πάτρας με άδειες κερκίδες

Δεν είναι και τόσο καλό για την Πάτρα, αλλά και για τη διοργάνωση, η εικόνα των άδειων κερκίδων, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Άρτεμις.

Το πρωί της Τετάρτης ήταν σε εξέλιξη η τελική φάση του τουρνουά του beach handball, με τις ομάδες να προσφέρουν θέαμα στις άδειες κερκίδες στις οποίες υπήρχαν μόνο εθελοντές.

Εικόνα που ασφαλώς δεν παραπέμπει σε γιορτή της πόλης, όπως χρειάζεται να παρουσιάζει προς τα έξω η Οργανωτική Επιτροπή τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας. Γιατί ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της διοργάνωσης θα έχει να κάνει και με την συμμετοχή του κόσμου ο οποίος ειδικότερα στους πρωινούς αγώνες απουσιάζει, τουλάχιστον μέχρι τώρα και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις της Άρτεμις.

Βλέπετε, το να πληρώσει κάποιος εισιτήριο και να πάει να δει τους αγώνες, με τον ήλιο να καίει και τον υδράργυρο να φτάνει κάθε φορά τους 40 βαθμούς, δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του καθενός, ακόμα και αυτών που έχουν χρόνο για να δώσουν το παρών.

Ίσως θα ήταν καλύτερο η Οργανωτική Επιτροπή να σκεφτεί να αφήσει ελεύθερη την είσοδο τουλάχιστον για τα πρωινά αγωνίσματα από τη στιγμή που ο κόσμος λόγω συνθηκών και καταστάσεων, δεν ανταποκρίνεται. Τα μέλη της Οργανωτικής χρειάζεται να έχουν τα ανάλογα αντανακλαστικά και να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις, δίνοντας κίνητρα που θα φέρουν τον κόσμο κοντά στην διοργάνωση και στους αγώνες.

Γιατί είπαμε: Η εικόνα με τις άδειες κερκίδες δεν είναι γιορτή.

(Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα των Παράκτιων, αλλά και από τον Ανδρέα Αποσκίτη).

Τελική φάση στους Παράκτιους της Πάτρας με άδειες κερκίδες Τελική φάση στους Παράκτιους της Πάτρας με άδειες κερκίδες Τελική φάση στους Παράκτιους της Πάτρας με άδειες κερκίδες Τελική φάση στους Παράκτιους της Πάτρας με άδειες κερκίδες


Πηγή

Διαβάστε Επίσης