Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών βρίσκεται στους ΙΙ Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών βρίσκεται στους ΙΙ Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών στηρίζει και για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο πλευρό της πόλης και αξιόλογων γεγονότων που συμβαίνουν σε αυτή.

"Από την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 η πόλη μας έχει μετατραπεί σε ένα παράκτιο αθλητικό κέντρο. Έντεκα Αθλήματα θα διεξαχθούν σε επτά ημέρες σε δέκα Αγωνιστικές Εγκαταστάσεις. Αθλητές από 26 Μεσογειακές χώρες μοιράζονται το ίδιο αθλητικό πνεύμα . Ένα μεγάλο γεγονός που γράφεται στην ιστορία της Πάτρας.

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών βρίσκεται ανάμεσα στους 1000 εθελοντές. Στις τελετές απονομής κοπέλες του Λυκείου μας ενδεδυμένες με τις εντυπωσιακές παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας απονέμουν τα μετάλλια στους νικητές των αθλημάτων.

Μεγάλη τιμή για το Λυκείον των Ελληνίδων Πατρών που είχε την ευκαιρία να συμμετέχει στο τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός της πόλης μας αλλά και της χώρας μας. Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή των Αγώνων για τη συνεργασία.

Καλή συνέχεια στην πόλη μας, σε όλους τους αθλητές μας, τους εθελοντές μας… και οι παράκτιοι συνεχίζονται…", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών βρίσκεται στους ΙΙ Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών βρίσκεται στους ΙΙ Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών βρίσκεται στους ΙΙ Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών βρίσκεται στους ΙΙ Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών βρίσκεται στους ΙΙ Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες


Πηγή

Διαβάστε Επίσης