Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Water Skiing-Slalom: Ζήτημα… Κυπριακό!

Water Skiing-Slalom: Ζήτημα... Κυπριακό!

Σε υπόθεση του Φίλιππου ΚΥΠΡΙΟΥ και των Γαλλίδων εξελίχθηκαν οι αγώνες της πρώτης ημέρας στο Slalom Aνδρών του Water Skiing, που διεξήχθησαν σήμερα στη μαγευτική λίμνη Στράτου στο Αγρίνιο.

Ο ΚΥΠΡΙΟΣ (GRE) πέτυχε την καλύτερη επίδοση στον πρώτο προκριματικό αγώνα επιβεβαιώνοντας ότι είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Σαββάτου.

Ο Ελληνας πρωταθλητής πέτυχε επίδοση 5 μπάλες σε σχοινί 10.75, αφήνοντας πίσω του τον Ιταλό Benatti Nicholas, o οποίος πέρασε 2,5 μπάλες με σχοινί επίσης 10.75.

Ο Γάλλος Enzo VIGEZZI περιορίστηκε στην 4η θέση, με 2 μπάλες στα 11,25, αλλά αυτός είναι που απειλεί τον Κύπριο.

Ο δεύτερος Ελληνας σκιέρ, ο Παύλος ΝΑΘΑΝΑΗΛ, τερμάτισε 5ος στον πρώτο προκριματικό, με 1,5 μπάλα στα 11,25.

Την Παρασκευή, πάλι στη λίμνη Στράτου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος προκριματικός αγώνας, με τους ίδιους αθλητές και είναι αυτός που θα καθορίσει την poll position στον τελικό.

Όποιος αθλητής πετύχει την καλύτερη επίδοση στον αυριανό προκριματικό αγώνα, θα έχει το πλεονέκτημα θέσης εκκίνησης στον τελικό.

Εφόσον δηλαδή, ο Φίλιππος ΚΥΠΡΙΟΣ πετύχει και την Παρασκευή την καλύτερη επίδοση, τότε στον τελικό θα εκκινήσει τελευταίος, όπερ σημαίνει ότι θα έχει πλήρη εικόνα των επιδόσεων των αντιπάλων του και θα γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να επιδιώξει.

Ο πρώτος προκριματικός αγώνας στο Slalom Γυναικών εξελίχθηκε σε γαλλική υπόθεση.

Η Ambre FRANC (FRA) και η Camille POULAIN (FRA) σημείωσαν τις δύο καλύτερες επιδόσεις, με 1,5 μπάλα στα 10,75 και 1 μπάλα στα 11,25 αντίστοιχα.

Την τρίτη καλύτερη επίδοση πέτυχε η ακάματη Ελληνίδα πρωταθλήτρια Αγγελική ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ (GRE), με επίδοση 4,5 μπάλες σε 12 μέτρα.

Σε καλή θέση πλασαρίστηκε και η πρωταθλήτρια Κύπρου Σωτηρούλα ΠΑΝΤΕΛΗ με μία μπάλα στα 12 μέτρα.

Οι αγώνες κυμάνθηκαν σε υψηλό επίπεδο, σε ένα μαγευτικό σκηνικό που απόλαυσαν οι αθλητές, αρκετοί από τους οποίους έχουν αγωνισθεί και στο παρελθόν στη λίμνη Στράτου.

Water Skiing-Slalom: Ζήτημα... Κυπριακό!


Πηγή

Διαβάστε Επίσης