Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

“Άγρια μέλισσα” η Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, θα την δούμε στον Ant1!

"Άγρια μέλισσα" η Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, θα την δούμε στον Ant1!

"Άρωμα" Πάτρας θα έχει η φετινή τηλεοπτική σεζόν αφού σε αρκετά από τα σήριαλ που θα δούμε από τα τέλη του Σεπτέμβρη και μετά θα συμμετέχουν αρκετοί Πατρινοί ηθοποιοί.

Μια από αυτές της παρουσίες που θα δούμε, έχοντας άμεση σχέση με την Πάτρα, είναι και η Έλλη Τρίγγου. Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός παίρνει μέρος σε ένα από τα πιο φιλόδοξα τηλεοπτικά project του Ant1, στην σειρά εποχής "Άγριες Μέλισσες" που φαίνεται ότι έχει όλα τα στοιχεία και τις δυνατότητες για να κεντρίσει το ενδιαφέρον τον θεατών.

Η σειρά στηρίζεται σε εντυπωσιακά σκηνικά, σε καλούς ηθοποιούς και σε ένα δυνατό σενάριο από την Μελίνα Τσαμπάνη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Λευτέρης Χαρίτος. Η υπόθεση της σειράς μας μεταφέρει κάπου ανάμεσα στην δεκαετία του '50 και του '60, έχοντας ως φόντο της τον θεσσαλικό κάμπο.

Το σενάριο επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που μένουν μόνες τους στον κόσμο, μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα τους. Τη μία από τις τρεις αδελφές, την Ασημίνα, παίζει η Έλλη Τρίγγου, σε έναν ρόλο ιδιαίτερο που θα αποτελέσει την αφορμή και τον κινητήριο μοχλό για την εξέλιξη της όλης πλοκής.

Η παραγωγή είναι αρκετά ακριβή, η δουλειά θυμίζει εποχές προ κρίσης και η Έλλη Τρίγγου έχει μπροστά της μια ακόμα πρόκληση για την καριέρα της, αυτή τη φορά σε μία ποιοτική σειρά στην τηλεόραση, έχοντας ήδη δείξει τις περγαμηνές της μέσα από τις εμφανίσεις της στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη σειρά μεταξύ άλλων παίζει και η Μαρία Κίτσου (την αδελφή της Ασημίνας την Ελένη), την οποία είχαμε δει στην περσινή καλοκαιρινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στον "Οιδίποδα, ο μύθος των Ελλήνων", αλλά και ο Πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, στον ρόλο του Λάμπρου. Την τρίτη αδελφή της σειράς παίζει (τη Δρόσω), η Δαναή Μιχαλάκη, ενώ στη σειρά συμμετέχει και η Κατερίνα Διδασκάλου.

"Άγρια μέλισσα" η Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, θα την δούμε στον Ant1!


Πηγή

Διαβάστε Επίσης