Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Αποθεώθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κατάμεστο Γήπεδο Tae Kwon Do (φωτο)

Αποθεώθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κατάμεστο Γήπεδο Tae Kwon Do (φωτο) Αποθεώθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κατάμεστο Γήπεδο Tae Kwon Do (φωτο) Αποθεώθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κατάμεστο Γήπεδο Tae Kwon Do (φωτο)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποθεώθηκε στο κατάμεστο Γήπεδο Tae Kwon Do, στην Αθήνα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, από χιλιάδες κοινού που κατέκλυσαν από νωρίς το στάδιο στην κορύφωση της sold out καλοκαιρινής του περιοδείας!
Ο αυθεντικός καλλιτέχνης παρουσίασε μία σπάνια μουσική εμπειρία με ένα φωτιστικό υπερθέαμα, σε μία ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, με τη συμμετοχή πολυμελούς ορχήστρας και χορωδίας, αφήνοντας πιο ισχυρό από ποτέ το μουσικό του αποτύπωμα στο συναυλιακό χάρτη!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρώσει τη φετινή του sold out καλοκαιρινή περιοδεία με μία μοναδική συναυλία στο Palais Des Sports στη Θεσσαλονίκη! Μαζί του ο Δήμος Αναστασιάδης και η Μελίνα Μακρή!

Αποθεώθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κατάμεστο Γήπεδο Tae Kwon Do (φωτο) Αποθεώθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κατάμεστο Γήπεδο Tae Kwon Do (φωτο) Αποθεώθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κατάμεστο Γήπεδο Tae Kwon Do (φωτο) Αποθεώθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κατάμεστο Γήπεδο Tae Kwon Do (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης