Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Χρήστος Φερεντίνος: “Το Άκου να δεις ήταν η πιο αγαπημένη μου εκπομπή”

Χρήστος Φερεντίνος: "Το Άκου να δεις ήταν η πιο αγαπημένη μου εκπομπή"

Ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Έθνος και στην Φωφώ Μπόνιου, μίλησε μεταξύ άλλων για την αγαπημένη του εκπομπή.

Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι έπειτα από αρκετά χρόνια αποσπάσματα του «Άκου να δεις» γίνονται viral;

Είναι πάρα πολύ ωραίο, το ίδιο και με τις φάρσες. Το «Άκου να δεις» ήταν η πρώτη μου και η πιο αγαπημένη μου εκπομπή. Εκείνη η πενταετία ήταν σούπερ φάση. Ήταν τα ρεπορτάζ πολύ ιδιαίτερα, φωτίζαμε την αυθεντικότητα κάποιων ανθρώπων και καθημερινών καταστάσεων – βλέπεις μια ολόκληρη εποχή. Ο τρόπος που μιλούσαν, που ντύνονταν, ο τρόπος που αντιδρούσαν. Και εγώ πολλές φορές κολλάω βλέποντάς τα, αλλά και πολλά νέα παιδιά μου στέλνουν αποσπάσματα και μηνύματα για τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Τι αγαπάτε να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;

Βλέπω σειρές, ξένες σειρές, κάνω βόλτες με τη μηχανή ή με το αυτοκίνητο, βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, μου αρέσει να πηγαίνω σε εκθέσεις ζωγραφικής. Η αδελφή μου είναι καλλίτεχνις και με έχει βάλει σε αυτόν τον κόσμο της ζωγραφικής και της τέχνης. Μου αρέσει να παρακολουθώ εκθέσεις, μου αρέσει να βλέπω μπάλα και να παίζω πινγκ πονγκ. Επίσης μου αρέσει με τους φίλους μου να παίζουμε «Μια νύχτα στο Παλέρμο».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης