Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Επιστρέφει η Φαίη Σκορδά με Το Πρωινό!

Επιστρέφει η Φαίη Σκορδά με Το Πρωινό!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, Το Πρωινό επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες μας και σερβίρεται, βέβαια, και φέτος από τη Φαίη Σκορδά. Η παρέα που κερδίζει, δεν αλλάζει αλλά, ανανεώνεται και εξελίσσεται. Η επιτυχημένη πρωινή συνταγή είναι άλλωστε διαχρονική και τα υλικά αυθεντικά.

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη συναντά και φέτος την αγαπημένη της παρέα: Άρης Καβατζίκης, Αφροδίτη Γραμμέλη και Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι τρεις τους κάθε πρωί θα παίρνουν τη θέση τους στο «Πρωινό» με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, αλλά και έτοιμοι να συζητήσουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση και χιούμορ.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά θα συναντά:

  • τη Λίτσα Πατέρα στο καθιστικό, για τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο
  • τον Βασίλη Καλλίδη στην κουζίνα, ο οποίος θα μοιράζεται και φέτος τις ευφάνταστες συνταγές του αλλά και τα μυστικά του καλού φαγητού
  • τη Ράνια Θρασκιά στην πολυθρόνα όπου θα της αναλύει θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα
  • τη Νάνσυ Παραδεισανού για να μιλήσουν για αγαπημένα πρόσωπα και να φωτίσουν άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και της πορείας τους
  • τον καταξιωμένο παιδίατρο Δρ. Σπύρο Μαζάνη, χρήσιμος σύμβουλος ειδικά σε θέματα υγείας νεογνών
  • τον διαιτολόγο – διατροφολόγο Κωνσταντίνο Ξένο
  • τον interior designer Νίκο Κωνστάντη
  • τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Κι όταν θα ανοίγει τα παράθυρα, η θέα θα έρχεται τόσο από την Αθήνα, χάρη στον Χρήστο Νέζο αλλά και από τη Θεσσαλονίκη με την Πολυξένη Καραμίχα.

Καλεσμένοι στο studio του Πρωινό θα είναι πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί με ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστορίες.

Η μόδα και η ομορφιά θα έχουν και φέτος ξεχωριστή θέση στην εκπομπή.

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00. Αρχισυντάκτης θα είναι ο Γιώργος Πράτανος, βοηθός αρχισυντάκτη η Βένια Καραγιάννη και υπεύθυνος καλεσμένων ο Μανώλης Σκοπελίτης.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης