Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ετεοκλής Παύλου: Τα δώρα του στην Ελένη Χατζίδου και την κόρη τους! (video)

Ετεοκλής Παύλου: Τα δώρα του στην Ελένη Χατζίδου και την κόρη τους! (video)

Η Ελένη Χατζίδου έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μετά από 9 ολόκληρους μήνες, η αναμονή τελείωσε και, το μεσημέρι Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο personal trainer έχουν ξετρελαθεί με την κόρη τους, η οποία του έχει πάρει τα μυαλά και πλέον αποτελεί για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους. Και οι δυο περνούν τον περισσότερο χρόνο μαζί με την νεογέννητη μικρούλα και βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα μαζί της.

Το ζευγάρι, που είναι αρκετά ενεργό στα social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την νέα καθημερινότητά τους. Αυτή τη φορά, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε στο Instagram το δώρο που έκανε ο Ετεοκλής Παύλου σ’ εκείνη, αλλά και την κόρη τους.

Αποδεικνύοντας πόσο τρυφερός σύζυγος είναι, προσέφερε στην γυναίκα της ζωής του ένα μπλε τριαντάφυλλο, αλλά και ένα ακόμα, πολύ μικρότερο, σε λευκό χρώμα στην μπέμπα τους. Η όμορφη μανούλα έκανε την αποκάλυψη με ένα βίντεο, σχολιάζοντας: «Τι να πω, αλήθεια…».

Το δώρο του Ετεοκλή Παύλου στην Ελένη Χατζίδου και στην κόρη τους


Πηγή

Διαβάστε Επίσης