Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Έξαλλος ο Άγγελος Μπράτης στο GNTM: «Βαριέμαι απίστευτα, γεια σου!» (video)

Έξαλλος ο Άγγελος Μπράτης στο GNTM: «Βαριέμαι απίστευτα, γεια σου!» (video)

Ο Άγγελος Μπράτης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, για την extreme εμφάνιση της διαγωνιζόμενης στο GNTM 2.

Μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ακολούθησε κι αυτή που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των κριτών. Η Μαρία που είναι φοιτήτρια ιστορίας τέχνης, δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι για να ακολουθήσει το όνειρό της, που δεν είναι άλλο από το να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Ωστόσο, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά, αφού από την πρώτη στιγμή τους έκανε αρνητική εντύπωση, το έντονο κόκκινο χρώμα των μαλλιών της, λέγοντάς της πως είναι σαν περούκα!

Η Βίκυ Καγιά τόνισε, ότι στη μόδα πρέπει να υπάρχει αρμονία χρωμάτων κάτι που η διαγωνιζόμενη δεν το είχε, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την κατατάξουν σε κάποια κατηγορία μοντέλων. Ο Άγγελος Μπράτης, φανερά εκνευρισμένος, την αποπήρε, λέγοντάς της πως προφανώς έχει μπερδέψει τη σχολή μόδας που πηγαίνει με το modeling. «Επειδή, διδάσκω κι εγώ σε σχολές μόδας, βαριέμαι απίστευτα. Γεια σου!», της είπε χαρακτηριστικά.

GNTM 2 | Η audition της Μαρίας


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

«Makeover show» – Το νέο project του ΣΚΑΙ

Makeover show: Ένα νέο πρότζεκτ πρόκειται να εντάξει στο πρόγραμμα του από τη νέα σεζόν το κανάλι του Φαλήρου. Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε η ...