Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Γιάννης Φέρτης: «Σκέφτομαι πράγματα που έχω κάνει στο παρελθόν και λέω “να! ηλίθιε”» (video)

Γιάννης Φέρτης: «Σκέφτομαι πράγματα που έχω κάνει στο παρελθόν και λέω "να! ηλίθιε"» (video)

Μία συνέντευξη-αναδρομή στη ζωή και την καριέρα του έδωσε ο Γιάννης Φέρτης στον Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή «Το Πρωινό».

Μεταξύ άλλων θυμήθηκε τη συνεργασία του με τη Μελίνα Μερκούρη: «Στα 21 μου έπαιξα με τη Μελίνα. Δεν ήθελε να πάρει δραχμή από τον Κουν. Ήθελε να παίξει απλώς το έργο. Ήταν «Το γλυκό πουλί της νιότης». Είχε πάει πολύ καλά τότε. Μετά από χρόνια το ξαναπαίξαμε, το είχε κάνει ο Ντασσέν. Εμφανισιακά τουλάχιστον ήμασταν καλύτεροι από τότε».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ενώ στην αρχή αρνιόταν να κάνει σπικάζ για διαφημίσεις, με αυτή τη χαρακτηριστικη φωνή του, «έτυχε μια εποχή που χρωστάγαμε λεφτά, δεν είχαμε πάει καλά και είπα θα κάνω. Και μετά για κάπου 20 χρόνια έκανα διαφήμιση. Κι αφού ξεχρέωσα, είπα γιατί να μην κάνω;».

Ενώ κάνοντας την αυτοκριτική του, είπε: «Κατηγορώ πάρα πολλές φορές τον εαυτό μου. Σκέφτομαι πράγματα που έχω κάνει στο παρελθόν και λέω «να! ηλίθιε». Θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά. Από βλακεία δεν έκανα. Να μην πω… γιατί θα αναφερθώ σε γυναίκα. Όχι ότι δεν ήθελε. Ήθελε και δεν μπορούσε. Μετά πέρασαν κάποια χρόνια που δεν ήθελα πια. Όταν παντρεύτηκα με τη Μαρίνα (σ.σ. Ψάλτη) δεν ήθελα να κάνω παιδιά γιατί ήμουν 63. Τώρα που έχουν περάσει αρκετά χρόνια, λέω: "Βλακεία έκανα"».

Γιάννης Φέρτης – Συνέντευξη | Το Πρωινό – ANT1 HD


Πηγή

Διαβάστε Επίσης