Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Γιάννης Σπαλιάρας: “Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε άλματα εξέλιξης” (video)

Γιάννης Σπαλιάρας: "Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε άλματα εξέλιξης" (video)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ενοχλήθηκε πολύ από τα σχόλια που έγιναν για τη συμμετοχή του σε σίριαλ του Netflix και ξεσπά μπροστά στις κάμερες. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας… πληρώνουν τη νύφη, καθώς ο Γιάννης Σπαλιάρας πέταξε βέλη όλο δηλητήριο κατά των δύο δημοσιογράφων, όπως αναφέρει το zappit.

«Έκανα πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και με στεναχωρεί να μου αλλοιώνουν τα λόγια, να με μειώνουν, ενώ θέλουν τόσο πολύ μια συνέντευξη και να βλέπω μετά να το κοροϊδεύουν. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, μίλησα και λίγο άσχημα. Τώρα πριν λίγο μου είπαν ότι ο κ. Λιάγκας και ο κ. Παπανώτας μίλησαν άσχημα γι’ αυτά που είπα. Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να νομίζει ότι ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Γιώργος Λιάγκας πληρώνονται και ζουν κράζοντας και προσβάλλοντας και μειώνοντας ανθρώπους. Μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Γιώργο Λιάγκα που παρότι ξεκίνησε από τις ειδήσεις έκανε άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να αγγίξει το επίπεδο του Δημήτρη Παπανώτα, με αποτέλεσμα να τους απολαμβάνουμε και τους δύο μαζί σε μία εκπομπή», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έφυγε για το Μεξικό, όπου θα ξεκινήσει γυρίσματα για μια νέα μεγάλη παραγωγή του Netflix. Το σίριαλ στο οποίο θα συμμετάσχει έχει να κάνει με τη ζωή του εμπόρου ναρκωτικών Αμάδο Καρίγιο Φουέντες και ο ίδιος θα υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης