Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

H Rihanna είναι η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός!

H Rihanna είναι η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός!

H Rihanna είναι μία από τις πιο πολυτάλαντες γυναίκες και δραστηριοποιείται με επιτυχία σε διάφορους τομείς. Εκτός από τραγουδίστρια, ηθοποιός, mogul της ομορφιάς, και πιο πρόσφατα, σχεδιάστρια μόδας, η 31 ετών σταρ μπορεί πλέον να λέγεται και επίσημα η υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

Στην ετήσια λίστα του Forbes για τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής για το 2019, η Rihanna κατέκτησε την πρώτη θέση ως η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός.

Εκτιμώντας ότι τα έσοδα της είναι 600 εκατομμύρια δολάρια. Η δημοσίευση ανέφερε ότι η μεγάλη περιουσία της Rihanna αποκτήθηκε μέσω της κερδοφόρας συνεργασίας της με την LVMH με την οποία ίδρυσε τη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty το 2017. Από την ίδρυση της Fenty Beauty, η Forbes ανέφερε ότι η beauty line της απέφερε 570 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις 15 μήνες λειτουργίας.

Η Rihanna επεκτάθηκε στην μόδα, δημιουργώντας το lingerie brand της Savage x Fenty με το Tech Style Fashion Group. Η σειρά ενδυμάτων που ξεκίνησε στις 22 Μαΐου αναμένεται να αυξήσει την περιουσία της.

Η διάσημη και ταλαντούχα Rihanna αφήνει πίσω της εξίσου διάσημες και επιτυχημένες συναδέλφους της. Η Madonna ήρθε δεύτερη πίσω από την Rihanna, η οποία αναφέρθηκε ότι κέρδισε 570 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ακολουθούν η Celine Dion (450 εκατομμύρια δολάρια), η Beyoncé (400 εκατομμύρια δολάρια) και η Taylor Swift (360 εκατομμύρια δολάρια) στην πεντάδα με τις πιο πλούσιες γυναίκες μουσικούς.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης