Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με κοντό σορτς στον καναπέ της στο Λος Άντζελες

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με κοντό σορτς στον καναπέ της στο Λος Άντζελες

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρίσκεται στην Αμερική καθώς ξεμπέρδεψε με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Ελλάδα και επέστρεψε πίσω στο εξωτερικό όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία της στο instagram να χαλαρώνει στο σαλόνι της φορώντας κοντό σορτς ενώ διάβαζε το αγαπημένο της βιβλίο.

«Το να βγαίνεις έξω από τα συνηθισμένα σου, να συναναστρέφεσαι άλλες κουλτούρες και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου είναι ένα τεράστιο μάθημα. Με βοήθησε πολύ να προσδιορίσω τη δική μου θέση μέσα στον κόσμο. Στο Λος Άντζελες ο κάθε άνθρωπος που θα συναναστραφείς είναι ξένος και με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνουμε να συνυπάρχουμε. Μου αρέσει πολύ αυτή η πολυπολιτισμικότητα! Από τον κάθε άνθρωπο κάτι καινούριο θα μάθεις και θα ακούσεις. Έτυχε να γνωρίσω κάποιους που ήθελαν να έχουν όπλο στο σπίτι τους για άμυνα και μάλιστα σε μια κοινωνία όπου η βία καλπάζει.

Εγώ, που είμαι κατά της οπλοκατοχής, δεν θα αλλάξω γνώμη μιλώντας μαζί τους, απλώς θέλω να μάθω τι τους έχει οδηγήσει στο να σκέφτονται έτσι. Ακούς λοιπόν πράγματα, μαθαίνεις, εξοικειώνεσαι με το διαφορετικό. Αλλά και η εικόνα της Αθήνας έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και βλέπουμε και εδώ μεγαλύτερη πολυπολιτισμικότητα. Βέβαια είμαστε ακόμα αρκετά στενόμυαλοι…Όχι πως και στην Αμερική δεν συναντάς ρατσιστές και ξενοφοβικούς, ειδικά στις μικρότερες πόλεις», είχε πει σε παλαιότερή της συνέντευξη.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με κοντό σορτς στον καναπέ της στο Λος Άντζελες


Πηγή

Διαβάστε Επίσης