Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ειρήνη Στεριανού: «Οι κριτές του GNTM μου είχαν φερθεί πολύ άσχημα» (video)

Ειρήνη Στεριανού: «Οι κριτές του GNTM μου είχαν φερθεί πολύ άσχημα» (video)

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Στεριανού, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά της, αποκαλύπτοντας ότι της έγινε πρόταση να παίξει σε αρχαία τραγωδία.

«Συμμετέχω στην ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” και μέχρι στιγμής έχω συμμετάσχει σε δύο επεισόδια από την Πολυκατοικία. Το θέατρο δεν το έχω σκεφτεί, παρότι μου πρότειναν να παίξω σε αρχαία τραγωδία. Από τη μία θα μου άρεσε να συμμετέχω, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να μελετήσω πάρα πολύ. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Έχω φάει που έχω φάει κράξιμο… Είδα ότι σε κάποιους ηθοποιούς δεν άρεσε το ότι θα συμμετέχω στο σίριαλ.

Είδα κοπέλες με τατουάζ παντού… Εμένα γιατί; Εμένα μου είχαν φερθεί πολύ άσχημα για τα τατουάζ. Το πιο άσχημο ήταν αυτό με τα… δύο στήθη που είπε η Ηλιάνα και αυτό που είπε ο κύριος Μπράτης, βέβαια τον λατρεύω, είναι καλούλης, ότι δεν πουλάμε κοπέλες, ενώ πουλάμε ρούχα. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου, το θεώρησα πολύ προσβλητικό, αλλά εντάξει.

Με τον Πάνο Ζάρλα είμαστε από το ίδιο νησί. Για μένα δεν έχει πεθάνει, για μένα είναι στην καρδιά μου…», είπε η Ειρήνη Στεριανού.

Η Ειρήνη Στεριανού μιλάει στην εκπομπή "Ευτυχείτε"


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Το νέο παραλήρημα του Kanye West!

O Kanye West μπορεί το τελευταίο διάστημα να έδειχνε πως βρήκε πάλι την ψυχική του ηρεμία, ωστόσο με μία νέα του ανάρτησή στο Twitter, φέρνει ...