Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Νίκος Πολυδερόπουλος: Το γλέντι στην Αχαΐα για τον γάμο του αδελφού του (pics+video)

Νίκος Πολυδερόπουλος: Το γλέντι στην Αχαΐα για τον γάμο του αδελφού του (pics+video)

Ο Αχαιός αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος που γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως ο «Ορφέας» στη σειρά «Το τατουάζ» πάντρεψε τον αδελφό του, στο Κάτω Μαζαράκι, απ΄ όπου και ο τόπος καταγωγής του.

Και όπως συνηθίζεται στα χωριά της Δυτικής Αχαΐας την τελευταία μέρα πριν από το γάμο στήνεται μεγάλο γλέντι στο σπίτι του γαμπρού με πολλούς καλεσμένους.

Έτσι έγινε και το στο γάμο του Πάρη Πολυδερόπουλου!

Ο ηθοποιός έχει τρία μικρότερα αδέλφια που λατρεύει και είναι πάντα δίπλα τους. Άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και κατέβηκε στο χωριό του στην Αχαΐα που έστησαν γλέντι για τον γάμο.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Το γλέντι στην Αχαΐα για τον γάμο του αδελφού του (pics+video) Νίκος Πολυδερόπουλος: Το γλέντι στην Αχαΐα για τον γάμο του αδελφού του (pics+video)

Ο «Ορφέας» χόρεψε ζεϊμπέκικο αλλά και παραδοσιακά τραγούδια ενώ συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν ο χορός της μητέρας με τον αδελφό του.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος που είναι συγγενής των παιδιών και αγαπημένος ξάδερφος του Νίκου.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Το γλέντι στην Αχαΐα για τον γάμο του αδελφού του (pics+video) Νίκος Πολυδερόπουλος: Το γλέντι στην Αχαΐα για τον γάμο του αδελφού του (pics+video) Νίκος Πολυδερόπουλος: Το γλέντι στην Αχαΐα για τον γάμο του αδελφού του (pics+video) Νίκος Πολυδερόπουλος: Το γλέντι στην Αχαΐα για τον γάμο του αδελφού του (pics+video) Νίκος Πολυδερόπουλος: Το γλέντι στην Αχαΐα για τον γάμο του αδελφού του (pics+video) Νίκος Πολυδερόπουλος: Το γλέντι στην Αχαΐα για τον γάμο του αδελφού του (pics+video)

Ο Νίκος μοιράστηκε μαζί μας στιγμές από το γάμο γεμάτος χαρά για την ευτυχία του αδελφού του! Φυσικά δεν έλειψαν και τα… πειράγματα!

Δες το βίντεο με το γάμο και το γλέντι που ακολούθησε!

O Νίκος Πολυδερόπουλος πάντρεψε τον αδελφό του!


Πηγή

Διαβάστε Επίσης