Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ο Άκης Πετρετζίκης θα συμμετέχει σε διάσημη εκπομπή του BBC One

Ο Άκης Πετρετζίκης θα συμμετέχει σε διάσημη εκπομπή του BBC One

Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος Έλληνας MasterChef και όπως αποδείχθηκε ο τίτλος δεν του δόθηκε τυχαία.

Με αργά αλλά σταθερά βήματα, ο Άκης Πετρετζίκης κατάφερε να γίνει ένας από τους κορυφαίους του χώρου και να μπει σε κάθε σπίτι χάρη στις νόστιμες συνταγές του. Εκτός από τηλεοπτική παρουσία και βιβλία μαγειρικής, ο σεφ έχει δύο δικά του café-bistro, το Kitchen Lab, όπου έχουν γίνει στέκι σε Αγία Παρασκευή και Γλυφάδα, με φρεσκοψημένα κέικ και ολόφρεσκα σάντουιτς αλλά και το μπεργκεράδικο Burger AP, αλλάζοντας τα δεδομένα του street food.

Η καριέρα του Άκη Πετρετζίκη εκτοξεύτηκε και ο σεφ βρίσκεται στα καλύτερα του. Μετά, λοιπόν, τις καλοκαιρινές του διακοπές, ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στη τη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One. Πρόκειται για μια εκπομπή που είχε παρουσιάσει και ο ίδιος στον Alpha και είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση με τον τίτλο «Στην κουζίνα ολοταχώς» με τον Ηλία Μαμαλάκη.

«Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Θα πάρω μέρος στη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One!», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης. Φυσικά, οι ακόλουθοί του του έδωσαν συγχαρητήρια, γράφοντας πως το αξίζει.

Ο Άκης Πετρετζίκης θα συμμετέχει σε διάσημη εκπομπή του BBC One


Πηγή

Διαβάστε Επίσης