Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ο Γιώργος Μαυρίδης με το σκυλάκι που βασανίστηκε στην Ξάνθη (vids)

Ο Γιώργος Μαυρίδης με το σκυλάκι που βασανίστηκε στην Ξάνθη (vids)

Στην αγκαλιά του Γιώργου Μαυρίδη βρίσκεται το κουτάβι που είχε βρεθεί ακρωτηριασμένο στην Ξάνθη, καθώς ο γνωστός tattoo artist τελικά την υιοθέτησε. Η Τσίχλα όπως είναι το νέο της όνομα κακοποιήθηκε φρικτά και ακρωτηριάστηκε από άγνωστο ενώ οι επιπτώσεις του βασανισμού, της προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα υγείας και της στέρησαν ένα αυτί και ένα πόδι.

Ευτυχώς όμως, η ζωή έχει δυο όψεις και μετά τις φρικτές στιγμές που πέρασε στα χέρια του βασανιστή της, βρέθηκε μια παντοτινή αγκαλιά γεμάτη αγάπη για να της χαρίσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Γιώργος ανέβασε σε story στο Instagram τη γνωμάτευση των ιατρών που δείχνουν τι ακριβώς έχει η σκυλίτσα και πόσο δύσκολη θα είναι η ζωή της από εδώ και πέρα. Επίσης αναφέρει πως ξεκινάει έρευνα για να βρεθεί ο υπεύθυνος για την κακοποίηση του ζώου.

Γιώργος Μαυρίδης 1

Διαβάστε τι έγραψε στο Instagram:

«Σε άλλα νέα η μικρή μας έχει όνομα και λέγεται Τσίχλα, έχει μεγαοισοφάγο, αν κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο, θα μάθετε τι είναι.

Οπότε από εδώ και στο εξής η Τσίχλα θα πρέπει να ζει την κάθε μέρα σαν να είναι μοναδική γιατί δεν γνωρίζουμε τι της επιφυλάσσει το μέλλον.

Θα πρέπει να τρώει όρθια για το υπόλοιπο της ζωής της, ίσως και να βελτιωθεί, ίσως και να πεθάνει από κάποια αναρρόφηση.

Είμαι προετοιμασμένος για όλα όπως πρέπει να είστε και εσείς που ενδιαφέρεστε για την πορεία της ζωής της.

Είμαι έτοιμος και εγώ αλλά και η οικογένειά μου να κάνουμε ό,τι χρειαστεί ψυχολογικά και οικονομικά για να της παρέχουμε την καλύτερη ζωή.

Τέλος να ενημερώσω όλους ότι μίλησα στον στρατηγό της αστυνομίας και του έδωσα όλα τα στοιχεία που οδηγούν στους υπόπτους. Αν δεν καλέσει σύντομα η αστυνομία για ανάκριση τα ονόματα των υπόπτων και δεν ασχοληθεί σοβαρά, θα πάρω σβάρνα όλα τα πάνελ και τα παράθυρα τηλεοπτικών εκπομπών θα γίνω γραφικός μέχρι που θα δημιουργήσω πρόβλημα σε μια ολόκληρη πόλη που ονομάζεται Ξάνθη.

Οπότε ξεκινήστε χτες να βρείτε τον ψυχολογικά άρρωστο γιατί θα αρχίσω να δημοσιεύω τα στοιχεία και κάποια μαγαζιά θα αρχίσουν να έχουν πρόβλημα.

Σκεφτείτε δηλαδή να σας αποκαλύψω το επάγγελμα του δράστη τι θα γίνει με τους υπόλοιπους του κλάδου που δεν έχουν καμιά σχέση με το συμβάν.

Σε περίπτωση που δεν ασχοληθεί σοβαρά ο νόμιμος εκπρόσωπος της προστασίας του πολίτης από ψυχικά διαταραγμένους συμπολίτες μας που είναι επικίνδυνοι για τα παιδιά μας, θα ασχοληθούν κάποιοι άλλοι που έχουν δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για την υπόθεση. Καλή σας μέρα».

Γιώργος Μαυρίδης 2


Πηγή

Διαβάστε Επίσης