Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ο Πατρινός δικηγόρος Παύλος Μαρινάκης υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ο Πατρινός δικηγόρος Παύλος Μαρινάκης υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ο Πατρινός δικηγόρος Παύλος Μαρινάκης αναμένεται να διεκδικήσει την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, στο επικείμενο συνέδριο της οργάνωσης. Ο Παύλος Μαρινάκης, νυν αντιπρόεδρος της οργάνωσης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στο πρώτο προσυνέδριο της "γαλάζιας" νεολαίας στην Θεσσαλονίκη, θέτοντας τους στόχους για την επόμενη ημέρα.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρει: «Με σεβασμό στις αρχές της Οργάνωσης και με επίγνωση της ευθύνης θέτω σήμερα στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ, ώστε να φέρουμε στο προσκήνιο τους νέους ανθρώπους της χώρας μας, να δώσουμε φωνή σε αυτούς που έφυγαν από την Ελλάδα και σε αυτούς που έμειναν να αγωνίζονται, να δώσουμε ελπίδα σε αυτούς που έρχονται. Όχι με μεγαλοστομίες και υποσχέσεις, αλλά με σκληρή δουλειά, με πραγματικά νέες και πρωτοποριακές ιδέες».

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογή του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ θα γίνει στο Συνέδριο της οργάνωσης, που έχει προγραμματιστεί για τις 4-6 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo. Η ηλεκτρονική διαδικασία ανάδειξης των συνέδρων άνοιξε την Πέμπτη, μέσω της πλατφόρμας members.onned.gr, και θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης