Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Pas Mal – Το… δυνατό χαρτί στην Κυριακάτικη διασκέδαση μας

Pas Mal - Το... δυνατό χαρτί στην Κυριακάτικη διασκέδαση μας

Ποιος είπε ότι οι Κυριακές είναι μέρες χαλάρωσης και πρέπει να συνδέονται με το κλείσιμο στο σπίτι; To Pas Mal έχει καταρρίψει εδώ και χρόνια αυτό το μύθο σε έναν χώρο που είναι συνυφασμένος με τις μοναδικές στιγμές.

Με βάση αυτό το σκεπτικό διοργανώνει τα "Sunday Sessions" parties περιμένοντας κάθε φορά να μας ξεσηκώσει, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη.

Η κεφάτη ατμόσφαιρα έρχεται και δένει με απολαυστικά ποτά καθώς και την υπέροχη θέα στη Μαρίνα φορτίζοντας ευχάριστα τις "μπαταρίες" μας για την εβδομάδα που ξεκινά.

Pas Mal - Το... δυνατό χαρτί στην Κυριακάτικη διασκέδαση μας

Την Κυριακή που μας πέρασε είχαμε δύο ακόμη λόγους να το επισκεφθούμε, τους dj's Andy Es & Mr.Panos οι οποίοι μετέδωσαν θετικά vibes στο κοινό μέσα από τα κομμάτια που επέλεξαν.

Το αγαπημένο στέκι στην Ηρώων Πολυτεχνείου έχει καταφέρει να σχηματίσει όλες εκείνες τις προδιαγραφές ώστε να περάσουμε τέλεια.

Τώρα ξέρετε ποιο θα είναι το επόμενο ραντεβού σας!

Pas Mal - Το... δυνατό χαρτί στην Κυριακάτικη διασκέδαση μας Pas Mal - Το... δυνατό χαρτί στην Κυριακάτικη διασκέδαση μας Pas Mal - Το... δυνατό χαρτί στην Κυριακάτικη διασκέδαση μας Pas Mal - Το... δυνατό χαρτί στην Κυριακάτικη διασκέδαση μας Pas Mal - Το... δυνατό χαρτί στην Κυριακάτικη διασκέδαση μας Pas Mal - Το... δυνατό χαρτί στην Κυριακάτικη διασκέδαση μας

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ Andy Es & Mr.Panos at Pas Mal 22-09-19.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης