Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Πάτρα: Σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Συνεδριάζει σήμερα στις 11 το πρωί το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων, τα μέλη του οποίου προέκυψαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Στη σημερινή συνεδρίαση θα εκλεγούν τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, θα προτείνει για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Παναγιώτη Μελά.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η εκλογή του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει με μυστική ψηφοφορία.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά» Γρηγόρης Αλεξόπουλος έχει γνωστοποιήσει ότι η παράταξη θα υπερψηφίσει όλες τις προτάσεις, ανεξαρτήτως προσώπων, για τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και για τις Επιτροπές και τους Οργανισμούς, «στο πλαίσιο της καλής θέλησης που οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε προς όφελος της πόλης και της συνεργασίας που απαιτείται για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν το παρόν και το μέλλον της, αλλά και αναγνωρίζοντας το δικαίωμα τόσο του δημάρχου, όσο και των επικεφαλής των αντιστοίχων παρατάξεων να επιλέγουν κατ΄αρχήν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης στα αρμόδια όργανα του δήμου, με βάση τη δυνατότητα που τους παρέχει ο νόμος».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης