Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι στην Καππαδοκία για την πρώτη επέτειο του γάμου τους (pics+video)

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι στην Καππαδοκία για την πρώτη επέτειο του γάμου τους (pics+video)

Ήταν 1η Σεπτεμβρίου του 2018, όταν μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, έναν θυελλώδη έρωτα και αμέτρητα ταξίδια, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ένωσαν τις ζωές τους για πάντα! Ο παρουσιαστής του Survivor και η πανέμορφη σύζυγός του και Influencer αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια ρομαντική τελετή στην Σίφνο, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους. Έναν χρόνο μετά, ο Σάκης και η Χριστίνα συνεχίζουν να ζουν love and married, να γυρίζουν τον κόσμο ενώ μόλις πριν μερικές εβδομάδες μετακόμισαν και στο νέο τους σπίτι στο Κολωνάκι.

Επέτειος γάμου χωρίς ταξίδι γίνεται; Φυσικά όταν μιλάμε για το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα δεν γίνεται! Το αγαπημένο ζευγάρι μάζεψε βαλίτσες και ήδη από εχθές βρίσκεται στην Καππαδοκία για να γιορτάσει τον έναν χρόνο που είναι παντρεμένο. Ο Σάκης Τανιμανίδης με το που έφτασε στην όμορφη πόλη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι γιορτάζει την πρώτη επέτειο με τη γυναίκα της ζωής του, με την Χριστίνα να είναι απλά ενθουσιασμένη!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι στην Καππαδοκία για την πρώτη επέτειο του γάμου τους (pics+video) Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι στην Καππαδοκία για την πρώτη επέτειο του γάμου τους (pics+video) Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι στην Καππαδοκία για την πρώτη επέτειο του γάμου τους (pics+video) Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι στην Καππαδοκία για την πρώτη επέτειο του γάμου τους (pics+video) Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι στην Καππαδοκία για την πρώτη επέτειο του γάμου τους (pics+video) Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι στην Καππαδοκία για την πρώτη επέτειο του γάμου τους (pics+video) Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι στην Καππαδοκία για την πρώτη επέτειο του γάμου τους (pics+video)

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Γιορτάζουν έναν χρόνο γάμου στην Καππαδοκία! (1)

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Γιορτάζουν έναν χρόνο γάμου στην Καππαδοκία! (2)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης