Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Σε εξέλιξη συλλαλητήρια και πορείες στην 84η ΔΕΘ – Προσαγωγές 33 ατόμων

INTIME

Σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα, συλλαλητήρια και πορείες σε διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από συνδικάτα και συλλογικότητες στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.
ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ καθώς και Μακεδονικά Σωματεία που αντιδρούν στη συμφωνία των Πρεσπών, διοργανώνουν συλλαλητήρια στο Άγαλμα Βενιζέλου. Την ίδια ώρα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους. Στην Καμάρα έχει προγραμματιστεί το συλλαλητήριο των αντιεξουσιαστών και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία προχώρησε σε 33 προσαγωγές ατόμων που ταξίδεψαν από την Κατερίνη στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που βρίσκεται σε εξέλιξη
Από το μεσημέρι έχει τεθεί σε ισχύ καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στο ιστορικό κέντρο της πόλης, σε μία ακτίνα εκατοντάδων μέτρων από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, καθώς και σε βασικές αρτηρίες που οδηγούν σε αυτό.
Η αστυνομία έχει επιστρατεύσει περισσότερους από 3.000 αστυνομικούς με τη συνδρομή 11 διμοιριών από την Αθήνα. (6 των ΜΑΤ και 5 των ΥΜΕΤ). Συγκριτικά με την περσινή διοργάνωση οι ενισχύσεις από την Αθήνα είναι μειωμένες καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει αποφασιστεί να μείνουν δυνάμεις ώστε να ελέγχεται η κατάσταση στα Εξάρχεια, στην οποία το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει δώσει μεγάλο βάρος.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης