Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Θέμης Αδαμαντίδης: “Δεν συμβιβαζόμουν εύκολα”

Θέμης Αδαμαντίδης: "Δεν συμβιβαζόμουν εύκολα"

Από το 1980 μέχρι σήμερα, ο Θέμης Αδαμαντίδης, έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες. Ωστόσο, στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, παραδέχεται πως ορισμένα στοιχεία της συμπεριφοράς του αλλά και ένας δικός του κώδικας τιμής ίσως και να στάθηκαν τροχοπέδη στην καριέρα του.

«Σε κάποια πράγματα έβαζα νερό στο κρασί μου, αλλά δεν συμβιβαζόμουν εύκολα. Με την ίδια ευκολία που τραγουδούσα σε ένα μεγάλο μαγαζί, εμφανιζόμουν και σε ένα αναψυκτήριο. Αυτό ενοχλούσε. Εγώ, όμως, ήθελα να με δει και ο κόσμος που δεν είχε λεφτά για να πληρώσει το μπουκάλι. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, έχω πει αρκετά τραγούδια τα οποία δεν μου έλεγαν τίποτα, όχι επειδή ερχόταν κάποιος να μου τα επιβάλει, απλά σε μια δουλειά με 12 ή 14 τραγούδια, δεν μπορεί να είναι όλα επιτυχίες.

H σχέση μου με τα χρήματα έχει σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια. Μου αρέσει να τα βλέπω εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά δεν θέλω να τα βλέπω καθόλου! Τα χρήματα είναι για να εξυπηρετούν τον άνθρωπο. Δεν βγήκαν για να τα υπηρετεί ο άνθρωπος. Αυτοί που τα υπηρετούν είναι πιο φτωχοί από αυτούς που εξυπηρετούνται από αυτά.

Για μένα, η μεγαλύτερη πολυτέλεια ήταν και είναι να μπορώ να προσφέρω σε κάποιον που έχει ανάγκη. Να γίνω στήριγμα σε ένα πρόβλημα».


Πηγή