Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό)

Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό)

Η Πάτρα ξενυχτάει και αυτό το ξέρουμε όλοι. Κάποιες διευθύνσεις όμως είτε ξενυχτούν… περισσότερο!

Στην Αγίου Ανδρέου υπάρχει ένα στέκι που φιλοξενεί μουσικό χαμό μέχρι πρωίας.

Το Αβαντάζ ανοίγει τις πύλες του μετά τα μεσάνυχτα και τις κλείνει μόλις ο ήλιος ανατείλει.

Ακόμα και στις αρχές του φθινοπώρου ξέρει να κρατά τις νύχτες μας hot!

Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό)

Είναι γεγονός πως ό,τι στραβό και ανάποδο και αν έχουμε, ξέρουμε να κλείνουμε το μάτι στη διασκέδαση και να περνάμε καλά. Και στο Αβαντάζ αυτό είναι νόμος!

Πίνοντας και χορεύοντας τις αγαπημένες μας λαϊκές επιτυχίες υποδεχόμαστε τον χειμώνα!

Kαθώς η νύχτα φεύγει… το Αβαντάζ συνεχίζει να ξενυχτάει!

Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό)
Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό) Το Αβαντάζ στην πραγματική διασκέδαση! (φωτό)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης