Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το καλοκαίρι στην Πλαζ… δεν τελειώνει ποτέ (φωτο)

Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο)

Μπορεί να έχουμε μπει στο Σεπτέμβριο όμως ο καιρός δεν λέει να αποχωριστεί το καλοκαίρι και εμείς με τη σειρά μας τις συνήθειες που το συνοδεύουν.

Θέλουμε βόλτες δίπλα στη θάλασσα σε ένα στέκι που θα απολαύσουμε καλό φαγητό υπό τη συνοδεία εκλεκτής μουσικής με θέα το κύμα.

Με λίγα λόγια θέλουμε… Πλαζ!

Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο)

Το πρώτο Σάββατο του μήνα βρεθήκαμε στο όμορφο παραλιακό στέκι, γευτήκαμε λαχταριστά πιάτα και ακούσαμε τραγούδια από τους Γιώργο Παράμερο, Μαρία Φάκου και Αθηνά Μάλλια.

Η καθημερινότητα πήγε για λίγο στην άκρη και η βραδιά κύλησε ξεχωριστά με αγαπημένα πρόσωπα.

Έτσι συμπληρώθηκε ένα μοναδικό πακέτο διασκέδασης που σίγουρα θα επαναλάβουμε…

Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο)
Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο) Το καλοκαίρι στην Πλαζ... δεν τελειώνει ποτέ (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης