Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο)

Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο)

Την προηγούμενη χρόνια, μας έκανε κάθε Πέμπτη, να κατεβαίνουμε στην Κολοκοτρώνη και από ότι φαίνεται το ίδιο θα συμβεί και φέτος.

Μιλάμε φυσικά για την ανδρική μπάντα "Τρις3άρεστοι", που θα εμφανίζεται και αυτή τη σεζόν, στο αγαπημένο μας Σουρωτήρι.

Το πρώτο live δόθηκε την περασμένη Πέμπτη, με τον κόσμο να δίνει το "παρών".

Με τραγούδια γνώριμα και μελωδικά, μας κράτησε συντροφιά στην έξοδό μας και μας θύμισε τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε πέρυσι.

Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο)

Ευτυχώς, αυτό δεν αλλάζει και έτσι, μία φορά την εβδομάδα, θα έχουμε ραντεβού με την απόλυτη διασκέδαση.

Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και τα live που θα έρθουν είναι πολλά. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ανεπανάληπτες βραδιές, στο πιο ξεχωριστό στέκι του κέντρου της Πάτρας.

Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο) Το πρώτο live στο Σουρωτήρι, ήταν όπως το περιμέναμε. Υπέροχο! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης