Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Τραγωδία στη Μόρια με δύο απανθρακωμένα πτώματα. Το ένα ανήκει σε παιδί (pics+vid)

Έκρυθμη η κατάσταση στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια της Λέσβου , μετά τις πληροφορίες για μια νεκρή γυναίκα.

Σημειώνεται πως έχουν ξεκινήσει επεισόδια στη Μόρια ανάμεσα σε ομάδες προσφύγων και μεταναστών από τη μια μεριά και αστυνομικών δυνάμεων από την άλλη, μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς εντός του καταυλισμού.

Εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης ήταν δύσκολο να ερευνηθεί από τις αρχές και την πυροσβεστική ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών, όπως επίσης και οι μεταφορά τους από τον καταυλισμό.

Οι μετανάστες που κατοικούν στον καταυλισμό αρχικά δεν επέτρεπαν στους διασώστες να εισέλθουν και εγκλώβισαν τους αστυνομικούς.

Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά σε ένα κοντέινερ, για άγνωστο προς το παρόν λόγο, η οποία πήρε γρήγορα διαστάσεις, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Βόρειου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Στο νησί έσπευσαν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ, ΣΕ 130, προκειμένου να συνδράμουν το έργο των αστυνομικών στον καταυλισμό και αναμένονται περισσότερες ενισχύσεις.

Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο επιβεβαιωμένα απανθρακωμένα πτώματα, εκ των οποίων το ένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο ιδιώτη. Το δεύτερο πτώμα ανήκει σε παιδί, που έβγαλαν μέσα σε μια κουβέρτα πρόσφυγες και μετανάστες από το τμήμα του καταυλισμού που κάηκε στην κάτω πύλη του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ).

Μέχρι στιγμής τρεις τραυματίες έχουν διασωθεί και μεταφέρονται, επίσης, στο νοσοκομείο.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε Επίσης