Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Άννα Ανδριανού: «Ετοιμάζω μια νέα σειρά για την επόμενη σεζόν»

Άννα Ανδριανού: «Ετοιμάζω μια νέα σειρά για την επόμενη σεζόν»

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Ανδριανού, μιλά για την απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση, για την επιστροφή που ετοιμάζει στη μικρή οθόνη και για το αν έβγαλε χρήματα από το επάγγελμα της.

Ποια είναι η καλύτερη συνεργασία που έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια;

«Πέρασα εξαιρετικά στο «Μπουφάν της Χάρλεϊ», όπως επίσης και στην «Επαφή», την οποία σκηνοθετούσε ο σύζυγος μου Γιάννης Μπότσης και ήταν μια παραγωγή πολύ δημιουργική, που τη ζήσαμε και οι δύο από κοντά»

Τηλεοπτικά γιατί απέχετε;

«Απέχω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από την τηλεόραση γιατί έχω κουραστεί. Πριν σταματήσω, για 6-7 χρόνια δούλευα σερί και γράφοντας και παίζοντας, οπότε ήθελα λίγο να ξεκουραστώ. Τώρα βρίσκομαι στη διαδικασία μιας νέας δραματικής-κοινωνικής σειράς που θα βγει στον αέρα από την επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί είναι ακόμη στα σπάργανα».

Πώς βλέπετε το κομμάτι της μυθοπλασίας στη μικρή οθόνη;

«Ύστερα από μια «κοιλιά» που έκανε η τηλεόραση λόγω της κρίσης, η μυθοπλασία επανήλθε. Δεν έχω προλάβει να δω ολοκληρωμένα μια σειρά. Από το λίγο που έχω δει, άρχισαν να γίνονται κάποιες προσπάθειες που έχουν ενδιαφέρον».

Τι είναι αυτό που θα θέλατε να κάνετε τηλεοπτικά και δεν το έχετε κάνει ακόμη;

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να πειραματιζόμουν σε ένα πολύ διαφορετικό είδος. Ακόμα και σε μια επιστημονικής φαντασίας σειρά. Επίσης θα μου άρεσε πολύ να κάνω μια εκπομπή λόγου ή παρουσίασης ψυχολογικών θεμάτων. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανα στο παρελθόν στο Seven Χ σε μια εκπομπή που λεγόταν «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης».

Ζήσατε επαγγελματικά τις πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης. Βγάλατε χρήματα από αυτήν τη δουλειά;

«Δεν έγινα αυτό που λένε πλούσια, αλλά δεν είμαι και δυσαρεστημένη. Σίγουρα μπόρεσα να ζήσω αξιοπρεπώς και να βγάλω κάποια χρήματα», είπε στο tv Έθνος.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης