Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

“Χρυσός” ξανά ο Αλέξης Μιχαλόπουλος της Αστραπής Πατρών, στη Χαλκίδα! (φωτο)

"Χρυσός" ξανά ο Αλέξης Μιχαλόπουλος της Αστραπής Πατρών, στη Χαλκίδα! (φωτο) "Χρυσός" ξανά ο Αλέξης Μιχαλόπουλος της Αστραπής Πατρών, στη Χαλκίδα! (φωτο) "Χρυσός" ξανά ο Αλέξης Μιχαλόπουλος της Αστραπής Πατρών, στη Χαλκίδα! (φωτο)

Ολοκληρώθηκε το G1 Greece Open, Halkida 2019 και οι αθλητές του Α.Σ. Αστραπή Πατρών, πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση:

"Χρυσός για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Μιχαλόπουλος στη κατηγορία των -59kg Εφήβων, μετά από 5 απαιτητικούς αγώνες.

Άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία των -63kg Ανδρών από τον Βλάση Πετρόπουλο ο οποίος κατάφερε να διακριθεί μετά από 3 δύσκολους αγώνες.

Τρεις 5ες θέσεις και μένοντας μια ανάσα πριν τα μετάλλια οι:

– Σταύρος Κούτσης
– Σταθάτος Παναγιώτης
– Ντότσικας Ηλίας

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση και από τη μικρότερη αθλήτρια της αποστολής Μπακλέση Βασιλική, η οποία ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας της.

Οι προπονητές του συλλόγου Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος και Χρήστος Αντωνακόπουλος δηλώνουν ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών τους διότι βλέπουν πως η καλοκαιρινή προετοιμασία του συλλόγου και η καθημερινή δουλειά αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς όσον αφορά τις αποδόσεις των αθλητών και γνωρίζουν ότι τα λάθη των αθλητών στους συγκεκριμένους αγώνες, είναι λάθη τα οποία μπορούν να διορθωθούν με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ. του συλλόγου στο Σπύρο Ραμαντάνη ο οποίος για ακόμα μια φορά βοήθησε την ομάδα.

Ο Α.Σ. Αστραπή για ακόμα μια φορά απέδειξε πως πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια βαθμολογούμενα πρωταθλήματα".

"Χρυσός" ξανά ο Αλέξης Μιχαλόπουλος της Αστραπής Πατρών, στη Χαλκίδα! (φωτο) "Χρυσός" ξανά ο Αλέξης Μιχαλόπουλος της Αστραπής Πατρών, στη Χαλκίδα! (φωτο) "Χρυσός" ξανά ο Αλέξης Μιχαλόπουλος της Αστραπής Πατρών, στη Χαλκίδα! (φωτο) "Χρυσός" ξανά ο Αλέξης Μιχαλόπουλος της Αστραπής Πατρών, στη Χαλκίδα! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης