Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Δυτική Ελλάδα: Βρέθηκαν στα χέρια των αρχών για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας

Δυτική Ελλάδα: Βρέθηκαν στα χέρια των αρχών για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 25 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες χθες (25-10-2019) αργά το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, μετείχαν σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας, οδηγώντας αυτοκίνητα, με τα οποία ενεργούσαν συνεχείς επικίνδυνους ελιγμούς και διατάρασσαν την ασφάλεια της συγκοινωνίας στην οδό.

Στους δυο δράστες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 1.475 ευρώ και τους αφαιρέθηκαν επί τόπου οι άδειες ικανότητας οδήγησης, οι άδειες κυκλοφορίας και οι πινακίδες των οχημάτων τους, τα οποία ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ως Ελληνική Αστυνομία τονίζουμε ότι οι δημόσιοι δρόμοι, οδοί και Εθνικά Δίκτυα, χρησιμοποιούνται από όλους τους πολίτες, σύμφωνα, πάντα, με τις διατάξεις Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για τις απρόσκοπτες μετακινήσεις τους και η διενέργεια αυτοσχέδιων αγώνων από ορισμένους δράστες, θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των λοιπών χρηστών των οδών.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης