Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Γιάννα Τερζή: “Έχω παραμελήσει πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή”

Γιάννα Τερζή: "Έχω παραμελήσει πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή"

Στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη η Γιάννα Τερζή, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο μεγαλύτερο ρίσκο που έχει πάρει ποτέ.

Η Γιάννα Τερζή ρισκάρει; Ποιο ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο που έχετε πάρει;

«Έχω ρισκάρει πάρα πολλά πράγματα και μου έχουν κοστίσει κιόλας και ακόμα ρισκάρω. Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να κάνεις αυτό που πιστεύεις για εσένα την κάθε στιγμή. Το μεγαλύτερο ρίσκο που πήρα ήταν όταν έφυγα από την Αμερική το 2008, είχα βγάλει το δεύτερο άλμπουμ εδώ. Άφησα πίσω μια πάρα πολύ καλή αρχή για να άνω ένα άλλο μου όνειρο πραγματικότητα. Είμαι εδώ ξανά τα τρία τελευταία χρόνια και το ξανά στήνω από την αρχή»
Η επαγγελματική ζωή επηρεάζει την προσωπική; Προσπαθείτε να μην αμελείτε τα προσωπικά σας θέματα;

«Έχω παραμελήσει πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή για τη μουσική εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό έχει και το τίμημα του»

Το ποιο τρελό πράγμα που έχετε κάνει για έναν έρωτα;

«Το πιο τρελό που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ταξίδι 5 ωρών για να τον δω μόνο μισή ώρα!»

Στη ζωή θα φέρνατε ένα παιδάκι εκτός γάμου; Τι θα συμβουλεύατε τις γυναίκες που προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί;

«Θα έφερνα ένα παιδάκι εκτός γάμου! Όσο πάει αυτός ο θεσμός και παγκοσμίως χάνει την αξία του γιατί όταν τα διαζύγια είναι τόσα πολλά. Είναι ένας τόσο παλιός θεσμός ο γάμος που πραγματικά και που κρατάει μέσα στη σημερινή πραγματικότητα είναι λίγο θαύμα. Είναι ουτοπικό λίγο να εύχεσαι στο θεό και μπροστά σε κόσμο ότι θα είστε για πάντα μαζί, είναι μια υπόσχεση που πρέπει να την τηρήσεις ότι και να γίνει; Άνευ όρων; Να μείνεις για πάντα με τον άλλο; Όχι! Δεν είναι ρεαλιστικό. Η έννοια του γάμου δέν είναι πολύ ρεαλιστική. Το για πάντα δεν είναι ρεαλιστικό σχεδόν για τίποτα. Γιατί να είναι για δύο ανθρώπους που αναγκαστικά θα πρέπει να ζήσουν όλη τους τη ζωούλα τους μαζί μέχρι να πεθάνουνε. Γιατί; Το παιδί είναι δίλημμα ζωής. Έχει αρχίσει και με αγχώνει. Αλλά δεν θέλω οτιδήποτε μου προκαλεί τεράστιο φόβο και άγχος το αντιμετωπίζω με έξτρα ψυχραιμία γιατί θεωρώ ότι θα του κάνω κακό αν βάλω αυτή την πίεση»

Ποια είναι η άποψη σας για τους γάμους μεταξύ ίδιου φύλου;

«Οι συζητήσεις όσον αφορά την ομοφυλοφιλία και την gay κοινότητα είναι για εμένα περιττή και δεν θα έπρεπε καν να υπήρχαν αυτές οι συζητήσεις. Οι gay άνθρωποι υπήρχαν πάντα. Είναι μια πραγματικότητα την οποία τη συζητάμε και την ξανά συζητάμε σαν να είναι εξαίρεση, αλλά είναι η πραγματικότητα… Πιστεύω ότι η εκκλησία επικρατεί από πάρα πολύ παλιά για να ισχύουν ότι έχουν ειπωθεί εκείνα τα χρόνια μέχρι σήμερα. Για εμένα είναι αρκετά περιοριστικές οι θρησκείες σε μεγάλο βαθμό και επιβάλουν κάποια πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ισχύσουν στη σημερινή εποχή. Είναι πολύ παλιακά και ξεπερασμένα!»


Πηγή

Διαβάστε Επίσης