Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο)

Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο)

Η μέρα του Pink the City 2019 έφτασε, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Η δράση που έγινε θεσμός, πρόσφερε και φέτος στο κοινό ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και δρώμενων, στο πλαίσιο του συμβολικού περιπάτου στο κέντρο της Πάτρας.

Από τη γιορτή, φυσικά, δεν έλειψε η μουσική και το τραγούδι. Κατά την τελετή λήξης του περιπάτου στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, οι συμμετέχοντες απήλαυσαν το συγκρότημα 15 50, το οποίο, με επιλεγμένα δυναμικά κομμάτια, έδωσε μία μοναδική συναυλία, με παλμό και μοντέρνο ήχο.

Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο)

Ο Μηνάς Τσίγκος και η παρέα του, διασκέδασαν το κοινό που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, με ελληνικά και ξένα κομμάτια, που ανέβασαν το κέφι στα ύψη. Μάλιστα, παρουσίασαν και το νέο τους τραγούδι.

Στο τέλος της συναυλίας, ο frontman της μπάντας, έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία με το κοινό.

Να σημειωθεί ότι το συγκρότημα που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το πατρινό κοινό συμμετείχε αφιλοκερδώς στη διοργάνωση, στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας.

Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο) Οι 15 50 έβαλαν τη μουσική τους πινελιά στο Pink the City! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης