Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Achaia Clauss “μετατράπηκε” σε θερινό Σινεμά! (φωτο)

Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο)

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 1ο KinoFest – Φεστιβάλ Γερμανικού Κινηματογράφου το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο χώρο της Achaia Clauss.

Η ABCinema επέστρεψε και φέτος στα κινηματογραφικά δρώμενα μέσα από αυτό το ξεχωριστό event σε συνεργασία με το Goethe – Zentrum Πάτρας και με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Συνδέσμου Αχαΐας και της Πατραϊκής Ζυθοποιίας.

Σε έναν χώρο άρρηκτα συνδεδεμένο με την γερμανική παράδοση κάτω από τα αστέρια περισσότερα από 400 άτομα παρακολούθησαν 2 εξαιρετικές ταινίες (το "Στους Διαδρόμους" την Παρασκευή και το "Η Σιωπηλή Επανάσταση" το Σάββατο).

Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο)

Το κοινό εντυπωσιάστηκε από την επιλογή των έργων και την εξαιρετική ποιότητα τους, σε έναν χώρο που απέδειξε πως ενδείκνυται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το το 1ο KinoFest – Φεστιβάλ Γερμανικού Κινηματογράφου:

Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο) Η Achaia Clauss "μετατράπηκε" σε θερινό Σινεμά! (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης