Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Πατρινή Δέσποινα Μουρτά, “βλέπει” Παρίσι για το 2020 και… ελπίζει στο Τόκιο!

Η Πατρινή Δέσποινα Μουρτά, "βλέπει" Παρίσι για το 2020 και... ελπίζει στο Τόκιο! Η Πατρινή Δέσποινα Μουρτά, "βλέπει" Παρίσι για το 2020 και... ελπίζει στο Τόκιο! Η Πατρινή Δέσποινα Μουρτά, "βλέπει" Παρίσι για το 2020 και... ελπίζει στο Τόκιο!

Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει η πρωταθλήτρια Ελλάδος Δέσποινα Μουρτά μπροστά σε μία χρονιά που έχει μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις, όπως αυτή του 2020.

Πρώτη και καλύτερη διοργάνωση του νέου αγωνιστικού έτους δεν είναι άλλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με την εθνική ομάδα των 4×400 γυναικών της οποίας η πρωταθλήτρια της Ολυμπιάδας είναι μέλος, να έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Η Πατρινή σπρίντερ που τα δύο τελευταία χρόνια έχει μια σταθερή παρουσία σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις θα ήθελε να αγωνιστεί μαζί με αυτή την ομάδα στο Τόκιο.

"Αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο για τη χρονιά του 2020. Όμως ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε για περισσότερα πάνω σε αυτό. Αυτό που θα ήθελα αρχικά θα ήταν να παραμείνω μέλος αυτής της ομάδας και να φτάσουμε στη συνέχεια μέχρι και στην είσοδό μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες" τονίζει η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr για τους στόχους που έχουν τεθεί για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Η Πατρινή Δέσποινα Μουρτά, "βλέπει" Παρίσι για το 2020 και... ελπίζει στο Τόκιο!

Η προετοιμασία για την αθλήτρια της Ντίνας Μπορνιβέλη έχει ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου σχεδόν, με αρκετά θετικούς οιωνούς, ενώ τα μηνύματα που έρχονται από το ΣΕΓΑΣ κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με το όνομα της Πατρινής να είναι μέσα σε αυτά που υπάρχουν στη λίστα της Ομοσπονδίας για τον σχεδιασμό των κατηγοριών.

"Είναι γεγονός ότι η προετοιμασία έχει ξεκινήσει αρκετά καλά. Κοιτάμε και δίνουμε βάρος κυρίως στη θερινή σεζόν. Στόχος πάνω από όλα είναι να είμαι υγιής, να μην έχω τραυματισμούς και να μπορέσω να βελτιώσω το χρόνο μου".

Σε ατομικό επίπεδο βασικός της στόχος είναι να καταφέρει να πιάσει το όριο για την είσοδο της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου στο Παρίσι. "Θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχω αφού είναι κάτι που θέλω πολύ" τονίζει η ίδια.

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τις διοργανώσεις που πρόκειται να πάρει μέρος θα ξεκινήσει με το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, όπως κάνει κάθε χρόνο και θα συμμετάσχει σε κάποια εγχώρια μίτινγκ που είναι να γίνουν, αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

Η Πατρινή Δέσποινα Μουρτά, "βλέπει" Παρίσι για το 2020 και... ελπίζει στο Τόκιο! Η Πατρινή Δέσποινα Μουρτά, "βλέπει" Παρίσι για το 2020 και... ελπίζει στο Τόκιο! Η Πατρινή Δέσποινα Μουρτά, "βλέπει" Παρίσι για το 2020 και... ελπίζει στο Τόκιο!

Η Δέσποινα Μουρτά έχει κτίσει ήδη μία παράδοση τα τελευταία δύο χρόνια που την θέλουν να παίρνει μετάλλιο στη μεγαλύτερη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ.

Ωστόσο, η ίδια και φέτος διατηρεί τη φιλοσοφία που τη χαρακτηρίζει, κρατώντας χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τα πολλά λόγια και σκύβοντας το κεφάλι δουλεύοντας υπομονετικά. Μια τακτική που μέχρι τώρα τουλάχιστον την έχει βγάλει κερδισμένη. Και έρχονται και άλλα ακόμα καλύτερα για την ίδια και την Ολυμπιάδα, αλλά και γενικότερα για τον πατραϊκό στίβο.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης