Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Ηλίας Μαμαλάκης: “Όταν έκανα το “Μπουκιά και συγχώριο” είχα μεγάλο πρόβλημα στα γόνατα” (video)

Ηλίας Μαμαλάκης: "Όταν έκανα το "Μπουκιά και συγχώριο" είχα μεγάλο πρόβλημα στα γόνατα" (video)

Την κάμερα του Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη υποδέχθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης στο σπίτι του. Ο γνωστός σεφ άνοιξε την υπέροχη μονοκατοικία του στον Διόνυσο, όπου μένει μαζί με τη γυναίκα του, την Ντορίτα, και έκπληξη προκαλούν οι συλλογές του από μπαστούνια, καπέλα, κανάτες και μαχαίρια, όπως αναφέρει το zappit.

«Όταν έκανα το “Μπουκιά και συγχώριο” είχα μεγάλο πρόβλημα στα γόνατα, ήμουν και πολύ πιο παχύς απ’ ότι είμαι τώρα και είχα ανάγκη να στηρίζομαι κάπου. Όταν ήμουν παιδί, είχα πηδήξει από ύψος τεσσάρων μέτρων και στάθηκα στα πόδια μου, αυτό έφερε ένα… σοκ στους χόνδρους.

Έκανε πάρα πολλά χρόνια να εκδηλωθεί. Κάποια στιγμή, ένας κορυφαίος ορθοπεδικός με είδε και μου είπε ότι αν δεν το προσέξω και δεν το φτιάξω, σε δύο-τρία χρόνια θα είμαι σε καροτσάκι. Και με χειρούργησε ο ίδιος με μεγάλη επιτυχία.

Το βασικό στοιχείο της επιτυχίας μου στην τηλεόραση ήταν ότι ήμουν ο εαυτός μου. Ένας παχουλός φαγάς που γυρίζει τα χωριά, τις κωμοπόλεις, τα κράτη, ψάχνει να βρει καλό φαγητό και συνάμα θέλει να δείξει το τοπίο και την ιστορία του τόπου», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μαμαλάκης.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης