Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Ο Χρήστος δεν ήθελε να κάνει το πρωινό” (video)

Κατερίνα Γκαγκάκη: "Ο Χρήστος δεν ήθελε να κάνει το πρωινό" (video)

«Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε ο ένας από δω και ο άλλος από εκεί» αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη την προηγούμενη εβδομάδα, για τη χρονιά που ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσίαζαν μαζί το πρωινό του ΑΝΤ1. Η Σίσσυ απάντησε μέσα από την εκπομπή της το Σαββατοκύριακο και το μεσημέρι της Δευτέρας ήρθε η σειρά της Κατερίνας, όπως αναφέρει το zappit.

«Πείτε μου εσείς τι καταλάβατε, να σας πω κι εγώ. Ήμουν πάρα πολλές φορές στην εκπομπή. Δεν έχει καμία σχέση το αν πήγαινε καλά ή άσχημα η εκπομπή, δεν μίλησα γι’ αυτό. Ήταν μία περίοδος που μόλις τους ανακοινώσαμε τους δύο αυτούς ανθρώπους και τους φέραμε στη συνέντευξη τύπου, φαινόταν ρε παιδιά, μεγαλύτερο λάθος δεν υπήρχε! Εγώ δεν είπα ότι είχαν τσακωθεί, ήταν δύο άνθρωποι που δεν ταίριαξαν. Δεν μάλωναν γιατί ήταν δύο άνθρωποι που έκαναν διαφορετικό πράγμα», τόνισε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ο Χρήστος δεν ήθελε να κάνει το πρωινό, δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να είναι εκεί. Η Σίσσυ δεν έκανε κάτι λάθος η κοπέλα».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης