Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Κώστας Φαλελάκης: “Μεγάλη παρηγοριά και ψυχραιμία παίρνω από τη δουλειά μου”

Κώστας Φαλελάκης: "Μεγάλη παρηγοριά και ψυχραιμία παίρνω από τη δουλειά μου"

Ο Κώστας Φαλελάκης στη ζωή του είχε πάντα ως αρχή να είναι ευθύς. Συγκρούστηκε με την οικογένειά του για τις αξίες του και έφυγε από το σπίτι στα 16. Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα αισθάνεται την παρουσία του «πιο παρούσα από ποτέ». Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, δεν διστάζει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή.

«Η προσωπική μου ζωή είναι άνοστη. Μεγάλη παρηγοριά και ψυχραιμία παίρνω από τη δουλειά μου. Όταν θέλαμε να “ειρωνευτούμε” συναδέλφους με τον Μηνά, λέγαμε ότι υπάρχουν δύο τύποι ηθοποιών: Αυτοί που κάνουν τη δουλειά τους και γυρνούν σπίτι τους κι εκείνοι που κάνουν ό,τι μπορούν για να μη γυρίσουν στο σπίτι. Προσωπικά, όταν τέλειωνε η παράσταση, στην τρίτη υπόκλιση, σχεδόν δεν έβγαινα.

Ήθελα να γυρίσω στο σπίτι, διότι με περίμενε μια συναρπαστική πραγματικότητα. Τα 25 χρόνια που έζησα με τον Μηνά ήταν συναρπαστικά. Μετά τον θάνατό του είμαι ο τελευταίος που φεύγει από το θέατρο. Κι αυτό γιατί δεν με περιμένει τίποτα στο σπίτι. Αυτή την περίοδο, το θέατρο και η τηλεόραση έχουν γίνει η οικογένειά μου.

Δεν είναι και το καλύτερό μου να δίνω συνεντεύξεις. Η έκβαση μιας συνέντευξης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον δημοσιογράφο. Μερικές φορές με κάνουν να αισθάνομαι καλά και να είμαι ήρεμος, αλλά και σε κάποιες άλλες όχι».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης