Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Παναγία των Παρισίων: Ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά για την πυρκαγιά

Παναγία των Παρισίων: Ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά για την πυρκαγιά

Μία τηλεοπτική σειρά με θέμα την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, ετοιμάζει η εταιρία παραγωγής Vendome.

Η εταιρία ανακοίνωσε την παραγωγή της σειράς, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του περιοδικού Variety. Η σειρά θα σταθεί κυρίως σε ένα άρθρο-έρευνα της εφημερίδας New York Times για την καταστροφή της 15ης Απριλίου. Η συγγραφή του σεναρίου είναι σε εξέλιξη και το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα αρχίσει να μεταδίδεται από το 2021, όπως εξήγησε ο ιδρυτής της Vendome, Φιλίπ Ρουσελέ, που είναι συμπαραγωγός της σειράς μαζί με την επίσης γαλλική εταιρία παραγωγής Pathe.

Ο εν λόγω παραγωγός αγόρασε τα δικαιώματα για τη διασκευή του άρθρου και συνεργάζεται με την αμερικανική εφημερίδα για τη συγγραφή της σειράς που αναμένεται να έχει τέσσερα έως έξι επεισόδια.

«Διαβάζοντας το άρθρο, είπαμε με την Pathe ότι μπορεί να γίνει μια εξαιρετική σειρά, μια διεθνής σειρά δεδομένης της ευρύτητας του θέματος», δήλωσε ο Ρουσελέ από το Mipcom, την ετήσια εμπορική έκθεση για τη διεθνή αγορά των οπτικοακουστικών που διεξάγεται αυτές τις μέρες στις Κάννες. «Θα προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα πραγματικά γεγονότα. Θα παρακολουθούμε την επικαιρότητα καθ’ όσο θα εξελίσσεται η σειρά, με δεδομένο ότι δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη η αιτία της πυρκαγιάς», υπογράμμισε.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης