Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Παπανώτας σε Μουτσινά: “Θα μπορούσα να έχω κάνει και τη δική σου εκπομπή” (video)

Παπανώτας σε Μουτσινά: "Θα μπορούσα να έχω κάνει και τη δική σου εκπομπή" (video)

Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Καλό Μεσημεράκι και μιλώντας για την αποχώρησή του από το Happy Day, ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε με το στόμα ανοιχτό από αυτό που άκουσε, όπως αναφέρει το zappit.

«Δεν την πήρα εγώ την απόφαση. Ουσιαστικά, ήταν απόφαση του καναλιού. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με την παραγωγή για την επόμενη χρονιά και η νέα διοίκηση του καναλιού αποφάσισε ότι δεν θα γίνουν αυτά τα πράγματα. Κι εγώ αποφάσισα ότι εφόσον υπάρχουν κι άλλες προτάσεις -και πέρυσι πήγε να συμβεί κάτι ανάλογο το καλοκαίρι. Θα μπορούσα να έχω κάνει και τη δική σου εκπομπή, ξέρεις… Αλλά τελικά πήγες εσύ. Δεν τα ξέρεις αυτά;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας και ο έκπληκτος Νίκος Μουτσινάς απάντησε με χιούμορ: «Να πούμε ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Παπανώτα»!

«Με το Happy Day δεν έκλεισε ακριβώς ο κύκλος και στεναχωριέμαι που μου λείπουν τα παιδιά. Ήταν μια παρέα που δεθήκαμε σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχει ένα δέσιμο, το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς. Μου λείπουν τα παιδιά», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης