Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Εορτάστηκε η 17η επέτειος επανακομιδής της Τιμίας Κάρας της Αγίας Ειρήνης

Πάτρα: Εορτάστηκε η 17η επέτειος επανακομιδής της Τιμίας Κάρας της Αγίας Ειρήνης

Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι διήμερες λατρευτικές εκδηλώσεις με αφορμή την 17η επέτειο από την επανακομιδή της Τιμίας κάρας της Αγίας και Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, από την Μονή Hautecombe της Γαλλίας, στην Αποστολική πόλη των Πατρών.

Επίκεντρο του λαμπρού εορτασμού ήταν ο Ναός της Αγίας Ειρήνης στον Ριγανόκαμπο Πατρών, όπου φυλάσσεται πλέον η ιερά κάρα της Αγίας.
Ανήμερα της επετείου, προχθές, τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.

Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Πατρών κ.κ Χρυσοστόμου και επαίνεσε το προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. π. Ειρηναίο Σωτηρόπουλο αλλά και τον συνεφημέριό του π. Ιωάννη Κολώνη για την άρτια οργάνωση της πανηγύρεως αλλά και για το πνευματικό τους έργο στην ενορία.

Επίσης, το Σάββατο το απόγευμα τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός μετ' αρτοκλασίας ενώ το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 6.00 μ.μ. τελέσθηκε Εσπερινός και Παράκληση προς τιμήν της Αγίας.

Πάτρα: Εορτάστηκε η 17η επέτειος επανακομιδής της Τιμίας Κάρας της Αγίας Ειρήνης Πάτρα: Εορτάστηκε η 17η επέτειος επανακομιδής της Τιμίας Κάρας της Αγίας Ειρήνης


Πηγή

Διαβάστε Επίσης