Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα – Φορτηγό μετέφερε κλεμμένα εξαρτήματα αποσυναρμολογημένων υπερπολυτελών αυτοκινήτων (φωτο)

Πάτρα - Φορτηγό μετέφερε κλεμμένα εξαρτήματα αποσυναρμολογημένων υπερπολυτελών αυτοκινήτων (φωτο)

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε την 18-10-2019 από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και Επιτελικού της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, σε φορτηγό όχημα στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πάτρας, διαπιστώθηκε ότι, μετέφερε ανταλλακτικά – εξαρτήματα αποσυναρμολογημένων υπερπολυτελών αυτοκινήτων, έντεκα (11) εκ των οποίων, όπως διαπιστώθηκε έπειτα από ενδελεχή έρευνα, έχουν δηλωθεί ως κλαπέντα – υπεξαιρεθέντα – απωλεσθέντα από τις Γερμανικές Αρχές. Το προαναφερόμενο φορτηγό εκφορτώθηκε από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμάνι της Ιταλίας, με παραλήπτρια εταιρεία που εδρεύει στην περιοχή Αργολίδας.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός, ένας 48χρονος και 44χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα, συνελήφθησαν με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος – συνέργεια, κατά παράβαση του άρθρου 394 του ΠΚ σε συνδυασμό με το άρθρο 47, ενώ ο ιδιοκτήτης παραλήπτριας εταιρείας αναζητείται.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω φορτηγό όχημα με το φορτίο του.

Πάτρα - Φορτηγό μετέφερε κλεμμένα εξαρτήματα αποσυναρμολογημένων υπερπολυτελών αυτοκινήτων (φωτο) Πάτρα - Φορτηγό μετέφερε κλεμμένα εξαρτήματα αποσυναρμολογημένων υπερπολυτελών αυτοκινήτων (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης