Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα – Καταχειροκροτήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης των φαρμακοποιών (φωτο)

Πάτρα - Καταχειροκροτήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης των φαρμακοποιών (φωτο) Πάτρα - Καταχειροκροτήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης των φαρμακοποιών (φωτο) Πάτρα - Καταχειροκροτήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης των φαρμακοποιών (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Θέατρο Μηχανουργείο η πρεμιέρα της μαύρης κωμωδίας «Η Τελετή» του Π. Μάτεσι, μια θεατρική παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη στήριξη του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

Η θεατρική ομάδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας – που απαρτίζεται από φαρμακοποιούς της Πάτρας, με διαφορετικές ηλικίες και ερεθίσματα, αλλά με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για το θέατρο-,δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και διασκέδασε τον κόσμο με χιούμορ, ανατροπές, κωμικοτραγικά γεγονότα, απρόοπτα και σαρκασμό.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την παράσταση, ενθουσιασμένοι με την σκηνοθεσία και την ερμηνεία των ερασιτεχνών ηθοποιών – φαρμακοποιών, ενώ στη συνέχεια στο φουαγιέ του θεάτρου αντάλλαξαν εντυπώσεις, τους έδωσαν συγχαρητήρια και τους ευχαρίστησαν για την ευχάριστη ώρα και το αβίαστο γέλιο που τους πρόσφεραν.

"Η Τελετή" του Μάτεσι, μέσα από το γέλιο με το στοιχείο της κωμωδίας, αναδεικνύει έναν κόσμο όπου η εικόνα και η εντύπωση πρωταγωνιστούν, ο καθωσπρεπισμός κυριαρχεί, η σοβαροφάνεια δε λείπει, κι οι συμμαχίες αλλάζουν ανάλογα με την ανάγκη της στιγμής.

Αξίζει να δείτε την εν λόγω παράσταση γιατί είναι ένα έργο που απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Θεάτρου το 1966 κι όμως διατηρεί τη φρεσκάδα και την επικαιρότητά του, ειδικά σήμερα την εποχή της εικόνας, της διαφήμισης, του δήθεν, του νεοπλουτισμού και του κίτς.

Σκηνοθεσία/μουσική επιμέλεια: Νίκος Πραγιάννης
Σκηνικά: Βασίλης Ρουτζομάνης
Ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Βουτυράκη Μαρία , Καλογεροπούλου Ντόλυ, Ορφανού Εύη, Παναγιωτοπούλου Μαρία, Πραγιάννης Νίκος, Σερέτη Ελένη, Σερέτη Κωστούλα, Τριβυζά Μαρία, Τσάρα Μαρίνα, Φελουκίδου Δέσποινα.

Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο 19 – Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 21:30

Τιμές εισιτηρίων: 8€ κανονικό, 6€ μαθητικό-φοιτητικό-ανέργων

Κρατήσεις: 6976590920

Πάτρα - Καταχειροκροτήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης των φαρμακοποιών (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης