Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα – Μετά την προσευχή φτάσαμε στην… Παναγιά την Βρεφοκρατούσα!

Πάτρα - Μετά την προσευχή φτάσαμε στην... Παναγιά την Βρεφοκρατούσα!

Δεν έχει τέλος η κόντρα για το Δημοτικό Βρεφοκομείο και την προσευχή μεταξύ της Βίβιαν Σαμούρη και του Χαράλαμπου Στανίτσα.

Η αντιδήμαρχος Υγείας που βγήκε μπροστάρης σε αυτό το θέμα για να υπερασπίσει την δημοτική αρχή αφού έχει διατελέσει και στο παρελθόν πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου, δημοσίευσε μία νέα ανάρτηση, μια φωτογραφία που την δείχνει να προσεύχεται μπροστά από την εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας, μια εικόνα που αποτελεί εδώ και χρόνια ένα σύμβολο για την προσχολική αυτή δημοτική δομή.

Σύμφωνα με τον κ. Στανίτσα η εικόνα αυτή είχε πεταχτεί εδώ και καιρό στις αποθήκες του Δημοτικού Βρεφοκομείου και ο όλος ντόρος που ο ίδιος δημιούργησε είχε ως αποτέλεσμα τον πανικό της δημοτικής αρχής που την έβαλε και πάλι στην θέση της. Ωστόσο, κύκλοι της δημοτικής αρχής έχουν διαφορετική άποψη για το όλο θέμα.

Η εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας είχε φύγει από εκεί που ήταν επειδή τα συνεργεία του δήμου είχαν προχωρήσει σε εργασίες, βάφοντας τον χώρο. Επανατοποθετήθηκε σε άλλο σημείο, στους εσωτερικούς χώρους της δομής και θα βρίσκεται εκεί, χωρίς φυσικά να έχει το δικαίωμα κανείς να τη ξεκρεμάσει.

Πάντως, το όλο θέμα με την προσευχή κάπου εδώ θα πρέπει να σταματήσει. Έφτασε από το δημοτικό συμβούλιο στην Βουλή με την ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, δείχνοντας ενδιαφέρον για το ζήτημα, προφανώς για τους δικούς του λόγους που έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα που θέλει να προσδώσει στο κόμμα του.

Είναι ένα θέμα που κάνει κακό στην λειτουργία του Δημοτικού Βρεφοκομείου, το οποίο έχει μπει από τον Οκτώβριο σε φουλ ρυθμούς και φιλοξενεί κάθε πρωί δεκάδες βρέφη και νήπια, έχοντας αποκτήσει μία αρκετά καλή φήμη στους εκπαιδευτικούς κύκλους. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβουν ως μήνυμα άπαντες.

Κυρίως όσοι το δημιούργησαν το θέμα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε αυτούς του δημοτικού συμβουλίου…


Πηγή

Διαβάστε Επίσης