Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο ΣΔΕ Πάτρας!

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο ΣΔΕ Πάτρας!

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε στο ΣΔΕ Πάτρας ο Πανοσιολογιότατος π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι υποδέχτηκαν με χαρά τον Πανοσιολογιότατο, ο οποίος μετά την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, απεύθυνε εγκάρδιες ευχές για την έναρξη των μαθημάτων και ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Πάτρας και Βάρδας κ. Ανδρέας Ζέρβας στη σύντομη ομιλία του απευθύνθηκε με ευχές και οδηγίες στους καθηγητές και τους εκπαιδευόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του Ν. Αχαΐας κ. Άγγελος Τσιγκρής, η βουλευτής του Ν. Αχαΐας κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο τ. περιφερειακός σύμβουλος και τ. πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πατρών, κ. Τρύφωνας Φωτόπουλος, ο Διευθυντής του 2 ου ΣΔΕ Πάτρας κ. Μιχάλης Καραγεωργίου, ο τέως πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου κ. Βαγγέλης Πολίτης – Στεργίου και ο τέως εκπαιδευτικός του ΤΕΙ Μεσολογγίου κ. Δημήτριος Καπογιάννης. Παρέστησαν, επίσης, Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο ΣΔΕ Πάτρας! Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο ΣΔΕ Πάτρας! Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο ΣΔΕ Πάτρας!


Πηγή

Διαβάστε Επίσης