Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργεί στη Βάρδα

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργεί στη Βάρδα Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργεί στη Βάρδα Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργεί στη Βάρδα

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργεί από πέρσι στη Βάρδα και το οποίο αποτελεί παράρτημα του ΣΔΕ Πάτρας.

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Πάτρας και Βάρδας, κ. Ανδρέας Ζέρβας, μίλησε για τον σοβαρό κοινωνικό σκοπό που επιτελεί το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με το νέο Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Γιάννη Λέντζα, ο οποίος δεσμεύτηκε να στηρίξει το σχολείο.

Στη συνέντευξη παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Πέτρος Ανυφαντής, καθώς και η αντιδήμαρχος Προγραμματισμού του Δήμου, κ. Αλεξάνδρα Γιαννίτση.

Να επισημάνουμε ότι το παράρτημα του ΣΔΕ Πάτρας στη Βάρδα εξυπηρετεί και τους κατοίκους της Δυτικής Αχαΐας.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ανήκει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης